Wat is er te doen?

familly pic

De echte natuurliefhebber kan zijn hart ophalen in Oisterwijk wat midden in Landschap Het Groene Woud ligt. Je hoeft je geen moment te vervelen, want er is voor elke leeftijd genoeg te beleven. Op de fiets langs één van de 80 vennen of wandelen door natuurreservaat De Kampina met haar paarse heidevelden. Op maat gemaakte routes, of liever zelf op ontdekkingstocht, alles is mogelijk.

Meer zin in wat cultuur of een dagje uit met de kids? Wij hebben het één en ander op een rijtje gezet voor jouw gemak.

Er op uit!

nature

Fietsen en wandelen

Bed en Boshuisjes ligt in het midden van een prachtig natuurgebied, maar de keuze is reuze en daarom helpen we je graag op weg. Vind hier routes met tips waar je terecht kunt voor een koel drankje of een lunch.

Ontdek  >
people enjoy

Oisterwijk

De stilte op ons park kan afgewisseld worden met een bezoekje aan het bruisende centrum van Oisterwijk. Een wandeling door de sfeervolle straatjes, een drankje op het terras of een uurtje winkelen in de vele boetiekjes.

Ontdek  >
leerfabriek

Leerfabriek KVL

Ooit een verlaten plek, vandaag de dag een levendige hotspot voor Oisterwijk en omgeving. Het lekkerste brood of gebak haal je hier bij Robèrt, bekend van Heel Holland Bakt. Sla een bezoekje aan de bakkerij, of de ijssalon dan ook niet over. Vanaf ons park is het 11 minuten fietsen naar de Leerfabriek KVL.

Ontdek  >
nature

Kunst en cultuur

Niets leuker dan je vakantie combineren met een culturele activiteit of een bezoekje aan een museum. Aan kunst en cultuur is er geen gebrek in Oisterwijk en omgeving. Hier alvast een voorproefje waarvan wij heel blij worden.

Ontdek  >
kidsproof

Kidsproof

Ook voor kinderen is er genoeg te vinden in de buurt. Van pretpark tot klauterbos, vervelen hoeven zij zich zeker niet!

Ontdek  >
nature

Zwemmen bij het Staalbergven

Voor een frisse duik in het ven of chloorbad ligt het openluchtzwembad Staalbergven op 4 minuten fietsen van ons parkje. Midden in de Oisterwijkse bossen, met een horecagelegenheid en vernieuwd speelbos.

Ontdek  >